Nihan logam lembar

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

 Jeneng Produk  Cilik logam sheet Jinis Produk  Mesin
 Mode pangolahan  Kustomisasi  Jinis pangolahan  Mesin panggilingan CNC
 Periode bukti  3-7 dina  Akurasi mesin  Rampung ngolah
 Siklus pangolahan  10-15 dina  Dhiameter maksimal 500mm
 Kasar permukaan 0,2  Dawa maksimal 1500mm
 Perawatan lumahing Bubuk semprotan  Toleransi produk 0,01mm
 Bahan pangolah  Lembar
 Tujuan Produk  Perlengkapan kandang mekanik

 

Parts Processing (1) Parts Processing (2)

Fitur mesin CNC

1. Bagian stainless steel Cnc presisi miturut gambar, kemasan lan panjaluk kualitas pelanggan
2. Toleransi: Bisa disimpen ing +/- 0.005mm
3. Inspektur CMM paling maju kanggo njamin kualitas
4. Insinyur teknologi sing duwe pengalaman lan tenaga kerja sing wis trampil
5. Pangiriman cepet lan tepat wektu. Layanan cepet & profesional
6. Menehi saran profesional kanggo para pelanggan nalika lagi ngrancang desain pelanggan kanggo ngirit biaya. Rega barang asring 30-50% luwih murah tinimbang pelanggan
7. Pelanggan bisa nggunakake PAYPAL lan platform pembayaran online liyane kanggo mbayar biaya sampel sing sithik kanggo nyepetake wektu produksi sampel
8. Jaminan kualitas sesuai karo ISO9001: 2008

Parts Processing (3) Parts Processing (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan