Model plastik

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

 Jeneng Produk Model Plastik Jinis Produk Kategori medis
 Mode pangolahan  Kustomisasi  Jinis pangolahan  Mesin panggilingan CNC
 Periode bukti  3-7 dina  Akurasi mesin  Rampung ngolah
 Siklus pangolahan 10-15 dina  Dhiameter maksimal 500mm
 Kasar permukaan 0,2  Dawa maksimal 1500mm
 Perawatan lumahing Cat semprotan  Toleransi produk 0,01mm
 Bahan pangolah  Plastik
 Tujuan Produk  Aksesoris peralatan medis

 

Parts Processing (1)

Aplikasi

Kabeh jinis mobil, mesin, alat ing omah, produk elektronik, alat listrik, alat tulis, komputer, saklar listrik, saklar miniatur, arsitektur, peralatan lan peralatan A / V, cetakan perangkat keras lan plastik, peralatan olahraga lan hadiah, lan liya-liyane

Parts Processing (2)

Range bahan: Logam: Aluminium, Kuningan, Gangsa, Tembaga, Baja tahan karat, Paduan Baja, Baja karbon
Plastik: Acetal, POM, Acrylic, Nylon, ABS
Range proses: Nguripake, nggilingan, ngebur, nutul, stamping, stamping jero, bending, dock, threading, welding, riveting
Toleransi: ± +/- 0.01mm kanggo bahan logam; +/- 0.05mm kanggo bahan plastik
Kasar permukaan: Ra 1.6-3.2
Mesin Mikro utawa Ora: Nggih
Perawatan lumahing: Anodize, alodine, bubuk bubuk, Plating Vacuum; Nikel, Seng, Timah, Plating perak lsp.
Wektu utama kanggo conto: seminggu
MOQ: 50 pcs / negosiasi
Syarat pembayaran: 30% T / T + 70% T / T, L / C nalika ndeleng
Wektu utama kanggo pesen: 7-30 dina, gumantung karo urutan qty
Katemtuan pengiriman: (1) 0-100kg: prioritas pengiriman udara
(2)> 100kg: prioritas muatan laut
(3) Minangka spesifikasi khusus
Packing: Bisa dirembug
Port pengiriman: Ningbo, Hangzhou, Shanghai lsp.
Ujar: Nyedhiyakake gambar teknis utawa conto kanggo priksaan amarga kabeh bagean disesuaikan nanging ora ana ing rak.

Parts Processing (3) Parts Processing (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan