Bagéan aluminium sing ora standar

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

 Jeneng Produk Suku cadang aluminium sing ora standar Jinis Produk  Mesin
 Mode pangolahan  Kustomisasi  Jinis pangolahan  Mesin panggilingan CNC
 Periode bukti 3-7 dina  Akurasi mesin  Rampung ngolah
 Siklus pangolahan  10-15 dina  Dhiameter maksimal 500mm
 Kasar permukaan 0,2  Dawa maksimal 1500mm
 Perawatan lumahing  Oksidasi  Toleransi produk 0,01mm
 Bahan pangolah  Aluminium
 Tujuan Produk  Aksesoris peralatan otomatisasi

Proses plus mesin: kanggo peta, conto adat sing ora standar

Nglereni laser, mesin bubut ndhuwur, mesin panggilingan, mesin CNC (supaya bisa diganti, gumantung karo sarat produk pelanggan), sawise ngelas, mecah, lan banjur ing mesin bubut, mesin panggilingan, mesin CNC, pemotongan kawat, percikan, pengerasan lan liya-liyane lumahing Pemrosesan cetakan, pangiriman produk rampung.

Parts Processing (2) Parts Processing (3)

Katrangan Produk
 

Jinis Produk Nguripake, nggilingan, ngebur, nglereni, nglereni kabel EDM lsp.
 
Layanan Kita Mesin CNC, Injeksi Plastik, Stamping, Casting Die, Silikon lan Karet, Ekstrusi Aluminium, Pembuatan Cetakan, lsp
Materi Aluminium, Kuningan, Baja tahan karat, Tembaga, Plastik, Kayu, Silikon, Karet, Utawa miturut kebutuhan pelanggan
Perawatan lumahing Anodizing, Sandblasting, Lukisan, Lapisan bubuk, Plating, Pencetakan Sutra, Sikat, Polesan, Ukiran Laser
Ukuran  Minangka panjaluk pelanggan
 
Proyek Layanan Kanggo nyedhiyakake desain produksi, produksi lan layanan teknis, pangembangan cetakan lan proses, lsp
Format Gambar:  PRO / E, CAD Otomatis, Solid Works, IGS, UG, CAD / CAM / CAE
Mesin Tes Pengukur Dhuwur Digital, caliper, Mesin ukur koordinat, mesin proyeksi, tester kekasaran, tester atose lan sapanunggalane
Industri sing digunakake Mesin; peralatan tugas abot; piranti elektronik; Suku cadhangan otomatis; telekomunikasi optik ...
Pengepakan * Kantong pp sing ramah lingkungan / EPE Foam / Box karton utawa kothak kayu 

Parts Processing (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan