Pemrosesan CNC khusus gong komputer khusus ngolah paduan aluminium komponen non-standar kanggo mbuktekake produksi batch cilik

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Parts Processing (1)

Materi

Kuningan, Baja tahan karat, Baja karbon, paduan aluminium, miturut kebutuhan pelanggan

Rampung

Plating Zn / Ni / Tin, plating tembaga, galvanis panas, lapisan oksida ireng, anodized abang, anodisasi ireng, lukisan,
bubuk, minyak tahan karat, paduan titanium galvanis, plating perak, plastik, elektroplating, anodisasi lsp.

Alat Tes

CMM, Proyektor, Tarik Tester, Inspektur Optik Otomatis, aparat proyeksi
Uji Semprotan Uyah, Durometer, lan Analyzer Coating, Mesin Tensil

Sistem Manajemen

ISO9001: 2008

Sertifikasi

SGS, RoHS, Sertifikasi Bahan, PPAP

Kapabilitas Produksi

Nguripake bubut otomatis: ODΦ0.5-20mm, Tol. 0,01mm

Nguripake bubut CNC: ODΦ0.5-250mm, Tol. ± 0,005mm

Penggilingan CNC: 800x600mm (LxW), Tol. ± 0,05mm

Mecah: Tol. ± 0,002mm

Judhul & muter sekrup: Metrik 0.8-M6, Imperial Bersatu # 0-1 / 4 ”

Stamping: maksimal 200T

Parts Processing (2)

Mesin CNC (Mesin NC)

Mesin CNC nuduhake mesin nggunakake alat mesin CNC.

Alat mesin sing dikontrol indeks CNC diprogram lan dikontrol nganggo basa mesin CNC, biasane kode G. Mesin panggilingan CNC minangka peralatan pamrosesan otomatis sing dikembangake adhedhasar mesin panggilingan umum. Teknologi pamrosesan kalorone padha-padha lan strukture padha.

 

 

Mesin panggilingan CNC dipérang dadi rong kategori:

tanpa majalah alat lan nganggo majalah alat. Mesin panggilingan CNC kanthi majalah alat uga diarani pusat mesin. Saka sarat pangembangan teknologi pabrikan, kanthi munculé bahan lan pangolahan anyar, lan sarat murah ing persaingan pasar, pemotongan logam terus tumuju kacepetan lan akurasi pemotongan sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur, efisiensi lan sistem produksi sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur. Arah sing saya dipercaya. Iki mbutuhake alat mesin CNC presisi sing luwih dhuwur sing digawe adhedhasar alat mesin tradisional. Daya nyopir banget, kekuwatan mekanisme mekanik sing dinamis lan statis luwih apik, gaweyan luwih dipercaya, lan bisa entuk operasi terus-terusan kanthi wektu mandheg.

Parts Processing (3) Parts Processing (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan