Kasus Kamera Digital

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

jeneng produk Kasus kamera digital paduan aluminium jinis produk Kategori digital
Cara ngolah Pangolahan khusus Jinis pangolahan Mesin panggilingan CNC
Siklus bukti 3-7 dina Precision pagawean pungkasan
Siklus pangolahan 10-15 dina Dhiameter maksimum 500mm
Kasar permukaan 0,2 Dawane maksimal 1500mm
Perawatan lumahing Oksidasi Toleransi produk 0,01mm
Bahan pangolah aluminium
Panggunaan Produk Aksesoris kamera digital

 

Digital-Camera-Case_02 Digital-Camera-Case_03

Mesin panggilingan CNC uga diarani mesin panggilingan cnc, lan fitur paling gedhe yaiku:
1. Bagéan bisa adaptasi lan fleksibel, lan bisa ngolah bagean kanthi bentuk kontur sing rumit utawa angel dikontrol ukurane, kayata bagean cetakan, bagian cangkang, lsp;
2. Bisa ngolah bagean sing ora bisa diproses nganggo alat mesin biasa utawa angel diproses, kayata bagean lengkung kompleks sing diterangake model matematika lan bagean lengkungan ruang 3D;

Parts Processing (1)

Parts Processing (2)
3. Bisa ngolah pirang-pirang bagean urutan I sawise clamping lan posisi siji;
4. Precision pemrosesan tinggi, kualitas pamrosesan stabil lan andal, pulsa sing padha karo piranti kontrol numerik umume 0,001mm, lan sistem kontrol numerik presisi dhuwur bisa tekan 0,1μm.
Kajaba iku, mesin CNC uga ngindhari kesalahan operator;

5. Tingkat produksi otomatis sing dhuwur bisa nyuda intensitas tenaga kerja operator. Kondusif kanggo otomatisasi manajemen produksi;

Parts Processing (3)
6. Efisiensi produksi tinggi, mesin panggilingan CNC umume ora prelu nggunakake peralatan proses khusus kayata perlengkapan khusus, lan mung kudu nelpon program mesin, alat clamping lan data alat sing disimpen ing piranti CNC nalika ngganti bahan kerja, sing nyuda produksi banget . siklus Mesin panggilingan CNC duwe fungsi mesin panggilingan, mesin mboseni, lan mesin pengeboran, sing nggawe proses dadi konsentrasi lan nambah efisiensi produksi. Kajaba iku, kacepetan spindle lan kacepetan pakan saka mesin panggilingan CNC ora beda-beda, dadi mupangat kanggo milih jumlah pemotongan sing optimal;
Dadi, carane ngetung kacepetan permukaan pabrik pungkasan sajrone proses mesin mesin penggilingan CNC? Teknologi Precision Hongweisheng bakal bareng karo sampeyan:
1. Temtokake radius bor. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi salah siji saka rong cara. Kaping pisanan, sampeyan bisa ngukur diameter pabrik pungkasan banjur dibagi 2 kanggo njupuk radius. Contone, misahake 5 mm karo loro _. Ngasilake radius loro lan setengah meter pena. Utawa, bungkus ukuran tape kira-kira titik kanggo njupuk keliling banjur dibagi kanthi jumlah kasebut
Ing 2x PI (3.14). Contone, yen sekitar 12,56 milimeter, radius kasebut rong milimeter.
2. Unit kecepatan sudut sing ditemtokake yaiku pabrik pungkasan Hertz. Yen sampeyan duwe RPM kecepatan sudut, banjur dibagi 60 kanggo entuk Hertz. Contone, 600RPM yaiku 10 Hz.

Parts Processing (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan