Pabrik pemrosesan paduan aluminium CNC sing ndandani komponen otomatis hardware presisi, pabrikan khusus batch cilik sing ora standar

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Utamane kanggo mesin, peralatan otomatisasi, macem-macem peralatan las lem otomotif, peralatan pembuatan kapal, medis

Produsen peralatan farmasi domestik lan asing sing kondhang, peralatan ngasilake tenaga surya, lan peralatan eksplorasi minyak bumi nyedhiyakake aksesoris presisi lan kompleks

 

Parts Processing (1)

jeneng produk

Bagean otomatis Hardware

jinis produk

Otomotif

Cara ngolah

Pangolahan khusus

Jinis pangolahan

Mesin panggilingan CNC

Siklus bukti

3-7 dina

Precision

pagawean pungkasan

Siklus pangolahan

10-15 dina

Dhiameter maksimum

500mm

Kasar permukaan

0,2

Dawane maksimal

1500mm

Perawatan lumahing

 

Toleransi produk

0,01mm

Bahan pangolah

Aluminium

Panggunaan Produk

Aksesoris bagean otomatis

Parts Processing (2)

Ing pamrosesan mekanik, ana macem-macem cara nggawe bagean, lan isih bisa diklasifikasikake dadi 2 jinis. Salah sijine yaiku proses tanpa chip. Siji jinis yaiku pangolahan mbusak chip. Sadurunge, kita ngenalake luwih akeh proses penghapusan chip, kayata ngowahi, pabrik lan liya-liyane. Wektu iki, kita ngenalake proses tanpa chip. Ing pamrosesan mekanik Shenzhen, kalebu stamping logam. Cara stamping umum yaiku ngolah gunting (motong cendhak, seragam pemotongan), lan pangolahan pengaruh (ekstrusi, stamping).

Parts Processing (3) Parts Processing (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan