Penukar paduan aluminium

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

jeneng produk Penukar paduan aluminium jinis produk Kategori digital
Cara ngolah Pangolahan khusus Jinis pangolahan Mesin panggilingan CNC
Siklus bukti 3-7 dina Precision pagawean pungkasan
Siklus pangolahan 10-15 dina Dhiameter maksimum 500mm
Kasar permukaan 0,2 Dawane maksimal 1500mm
Perawatan lumahing Oksidasi Toleransi produk 0,01mm
Bahan pangolah aluminium
Panggunaan Produk Aksesoris kamera digital

 

Aluminum-alloy-exchanger_02

Parts Processing (1) Parts Processing (2)

Apa sing padha karo pulsa, akurasi posisi, akurasi posisi baleni, FMC, FMS, CIMS ing proses cnc?
1. Akurasi posisi: Akurasi posisi nyata sing digayuh dening tabel alat mesin sing dikontrol indeks lan bagean obah liyane ing titik pungkasan sing ditemtokake.
2. Setara karo pulsa: Nuduhake interval paling cilik sing bisa dibedakake ing antarane rong rincian sing kasebar. Iki minangka indikator akurasi sing penting (padha karo pulsa:
Pulsa, jarak gerakan sumbu koordinat).

Parts Processing (3)

3. FMC: FlexibleMan ManufacturingCe11, unit manufaktur fleksibel.
4. Akurasi posisi sing bola-bali: nuduhake prosedur sing padha kanggo asil terus-terusan sing dipikolehi ing alat mesin CNC sing padha karo program sing padha lan bagean-bagean pemrosesan kode sing padha
drajad.
5, CIMS: ComputerIntegratedManufaktururingSistem, sistem manufaktur integral komputer.
6. FMS: Sistem FleksibelManufaktur.

Parts Processing (4)

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan