Aksesoris peralatan elektronik paduan aluminium

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

jeneng produk  Aksesoris elektronik paduan aluminium jinis produk Kategori digital
Cara ngolah Pangolahan khusus Jinis pangolahan Mesin panggilingan CNC
Siklus bukti 3-7 dina Precision pagawean pungkasan
Siklus pangolahan 10-15 dina Dhiameter maksimum 500mm
Kasar permukaan 0,2 Dawane maksimal 1500mm
Perawatan lumahing Oksidasi Toleransi produk 0,01mm
Bahan pangolah aluminium
Panggunaan Produk Aksesoris kamera digital

 

xiagnqignye

 

Pemecahan masalah mesin mlaku CNC:


Proses analisis kesalahan listrik uga proses pemecahan masalah. Mula, sawetara cara ngatasi masalah umum kesalahan listrik wis dilebokake kanthi lengkap ing metode analisis ing ndhuwur. Saiki, sawetara kesalahan listrik umum wis didaftar.
1. Pasokan listrik Sumber listrik minangka sumber energi kanggo operasi normal sistem pangopènan lan kabeh mesin lumampah CNC. Yen gagal utawa kesalahan cilik, bakal ilang data lan nyebabake mati. Ing kasus sing parah, bisa ngrusak bagean utawa kabeh sistem.
Negara-negara Kulon duwe tenaga lan kualitas kothak sing cukup, saengga pertimbangan desain sistem kekuwatane kurang. Iki kurang nyukupi kanggo jaringan pasokan listrik kanthi fluktuasi gedhe lan harmoni dhuwur ing China. Faktor, ora bisa diendhani yen ana kegagalan sing disebabake dening pasokan listrik. Kita kudu nyoba sing paling apik kanggo ngrancang sistem pasokan listrik mesin mlaku inti CNC:
① Nyedhiyakake kothak distribusi independen tanpa nggunakake seri kanthi peralatan liyane;
② Ana lemah sing apik ing wiwitan pasokan listrik;
③ Area kanthi kualitas pasokan listrik sing kurang kudu dilengkapi piranti stabilitas voltase AC telung tahap;
④ Tata letak komponen listrik ing kabinet lan peletakan kabel AC lan DC kudu diisolasi.
⑤ Pasokan listrik telung tahap sing mlebu ing mesin mlaku inti CNC kudu nganggo sistem limang fase telung fase, lan netral (N) lan lemah (PE) dipisahake kanthi ketat;
2.) Loop posisi sistem mlaku CNC rusak
Alarm weker loop Posisi. Bisa uga loop pangukuran posisi mbukak; unsur pangukuran rusak; sinyal antarmuka sing diadegake dening kontrol posisi ora ana.
② Sumbu koordinat obah tanpa prentah. Bisa uga drift gedhe banget; daur ulang posisi utawa daur ulang kacepetan disambungake karo umpan balik positif; kabel umpan balik mbukak; unsur pangukuran Potongan rusak.

Parts Processing (1) Parts Processing (2)
3. Titik nol koordinat mesin mlaku CNC ora bisa ditemokake. Bisa uga arah nol kasebut adoh saka titik nol; encoder rusak utawa kabel mbukak; tandha titik parut nol diganti;
Ganti kacepetan gagal.
4. Karakteristik dinamis mesin inti NC dadi luwih elek, kualitas bahan kerja dikurangi, lan mesin inti malah kedher kanthi kacepetan terus-terusan. Ana macem-macem jinis iki
Kesenjangan sistem transmisi mekanik gedhe banget utawa malah rusak, utawa rel pandhuan ora cukup pelumas utawa rusak; bisa uga loop kecepatan kanggo sistem kontrol listrik

Parts Processing (3)
Daur ulang posisi lan paramèter sing gegandhengan ora ana ing kahanan sing cocog banget, lan kudu dioptimalake maneh sawise kesalahan mekanik biasane diilangi.
5. Gagal mati sesekali. Ana rong kahanan sing bisa ditindakake ing kene: -Satu kahanan yaiku masalah ing piranti lunak sing gegandhengan
Gagal mati ing kombinasi operasi lan operasi fungsi umume bakal ilang sawise mesin inti CNC mati sawise listrik dipateni; kahanan liyane disebabake kahanan lingkungan
, Kaya gangguan sing kuat (jaringan utawa peralatan periferal), suhu sing gedhe banget, asor banget, lan liya-liyane. Faktor lingkungan iki asring diabaikan wong, kayata
Mesin pikiran dilebokake ing bangunan pabrik biasa utawa malah cedhak gedhene sing mbukak "], lan lemari listrik wis suwe dibukak, lan ana akeh peralatan kayata bledug produktif, serutan logam, utawa kabut banyu ing sacedhake.
Ngenteni. Faktor kasebut ora mung bakal nyebabake kegagalan, nanging uga bisa ngrusak sistem mesin sing mlaku-mlaku. Priksa manawa sampeyan kudu ngupayakake perbaikan.

Parts Processing (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan