Babagan Kita

DongguanDongwangda Precision Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing duwe pengalaman industri pirang-pirang taun lan khusus kanggo produksi pesanan massal kanggo R & D, desain, pamrosesan CN presisi, lan pemrosesan sheet sheet presisi. Profesional perusahaan wis nglumpukake desain lan pengalaman produksi sing sugih lan teknologi produksi sing apik banget; Kita nyedhiyakake layanan profesional lan dhukungan teknis kanggo para pelanggan ing pirang-pirang industri, khusus kanggo aksesoris otomotif, peralatan digital, periferal komputer, produk protèktif militer, peralatan medis, perlengkapan dapur, dolanan, aksesoris perangkat keras Pembuatan model penampilan, desain lan perlengkapan perlengkapan, lan liya-liyane. produksi massal.

line

Dongguan Dongwangda Precision Technology Co., Ltd. dununge ing kutha misuwur ing China. Produk utama yaiku: model tangan paduan seng, model tangan, pemrosesan model tangan, pabrik tangan, pemrosesan paduan aluminium, paduan aluminium presisi lan kompleks, pemrosesan produk batch, komponen presisi kompleks, Pabrik pengolahan, tanduran nggawe cetakan sederhana, lsp. Perusahaan iki dilengkapi pusat mesin presisi skala besar canggih, mesin bubut, mesin penggilingan, mesin penggiling, mesin percetakan, cetakan vakum lan peralatan periferal liyane, kanthi kualitas sing bisa dipercaya, struktur sing becik, lan model prototipe sing cepet. Nyedhiyakake syarat sing apik kanggo para pelanggan ngluncurake produke dhewe lan njupuk kesempatan bisnis. Tim manajemen kita isih enom, sregep, lan pionir. Kita duwe klompok tenaga kerja sing berpengalaman, tliti lan tliti, lan lingkungan kerja awake resik lan rapi. Kabeh mau menehi jaminan sing sampurna kanggo ngasilake model prototipe sing canggih.

Orientasi bisnis:

Shouban model-hardware, plastik, elektronik lan desain produk lan riset lan pangembangan, nggawe model Shouban, desain cetakan lan manufaktur, produksi massal produk, pamrosesan bagean, pangembangan peralatan otomatisasi. Dongguan Dongwangda Precision Technology Co., Ltd. nggunakake piranti lunak CAD / CAM / CAE canggih ing jagad iki: PRO / E, UG, SOLIDWORKS, MASTERCAM, AUTOCAD, lan nggunakake desain, rekayasa mundur, desain struktural, produksi prototipe, cetakan produksi dadi akeh Produksi layanan mandhiri nyepetake siklus pangembangan produk, ngirit biaya pangembangan, lan ningkatake daya saing pasar produk.

Area layanan:

1. Produksi conto perangkat keras: (Bahan: paduan aluminium, paduan seng, tembaga abang, tembaga, paduan magnesium, tantalum, stempel paduan nikel, lentur, lsp);

2. Produksi papan tangan presisi CNC (bahan ABS, PC, PP, POM, PMMA, PA, PPS, PE, Bakelite, lsp)

3. Campuran vakum (batch cilik) (Bahan: ABS, PC, PP, PMMA, PVC, karet, bahan tahan suhu dhuwur, lsp);

4. Model prototipe laser kanthi cepet, SLA, SLS;

5. Cetakan sederhana: umume digunakake kanggo produksi massal, siklus mbukak cetakan cekak, kualitas produk murah lan kinerja materi sing cocog karo cetakan resmi;

6. Pangobatan lumahing kayata nyemprot lenga, baking lacquering, bledug, sablon sutra, electroplating, oksidasi, ukiran laser, gambar kawat, lsp.

Range produksi:

1. Desain produk industri, desain struktur 3D;

2. Kendharaan, motor, mobil dolanan, lan alat transportasi liyane lan macem-macem bagean gedhe lan cilik;

3. Produk komunikasi kayata telpon, mesin fax, ponsel, walkie-talkie, lan bel interkom;

4. TV, monitor, AC, pembersih vakum, pelembab, lan peralatan rumah tangga liyane;

5. Boneka dolanan, tokoh simulasi, perlengkapan khusus kanggo pabrik peralatan elektronik, fungsi aksi;

6. Produksi macem-macem model prototipe logam paduan aluminium, paduan aluminium akeh lan produk injeksi plastik;

7. Maneka bagean mesin, mesin B, instrumen elektronik, lan peralatan medis;

8. Kothak untu aksi mekanik, prototipe SLA kanthi cepet;

9. Produksi multi-cetakan vakum, injeksi minyak, cetak layar, gambar kawat, lsp.