• banner5
  • banner6
  • banner8

Dongguan Dongwangda Precision Technology Co., Ltd.

Perlengkapan pawon, Dolanan, aksesoris Hardware Model penampilan
  • Quality

    Kualitas

    Kabeh mau menehi jaminan sing sampurna kanggo ngasilake model prototipe sing canggih.
  • Clean Design

    Desain Resik

    Desain produk industri, desain struktur 3D
  • Servers

    Server

    Nyedhiyakake syarat sing apik kanggo para pelanggan ngluncurake produke dhewe lan njupuk kesempatan bisnis.
  • line

    baris

    Dongguan Dongwangda Precision Technology Co., Ltd. dununge ing kutha misuwur ing China.

Portofolio Kita

  • about_us_pic1
  • about_us_pic2
  • about_us_pic3

Babagan Kita

Dongguan Dongwangda Precision Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing wis pirang-pirang taun pengalaman industri lan duwe spesialisasi produksi pesanan massal kanggo R & D, desain, pamrosesan CN presisi, lan pemrosesan lembaran logam presisi. Profesional perusahaan wis nglumpukake desain lan pengalaman produksi sing sugih lan teknologi produksi sing apik banget.

Rawuh Anyar